Sportlov v. 8

På sportlovet är det inga ordinarie lektioner. Om man vill rida ändå finns möjlighet att gå på ridläger. Tisdag till Fredag, 4 dagar.

Dagen startar ca kl 9.00 med att hästarna tas in och får mat. Barnen har teori som består av delvis teorilektioner och delvis eget ”arbete”. Därefter görs hästarna iordning och en grupp rider kl 11 och den andra kl 12, ca 8 elever per grupp. Vi släpper ut hästarna och gör iordning stallet så vi är klara ca 14.00. När den ena gruppen rider kan man antingen titta på eller jobba på sitt egna arbete.

Vi kommer även att ”torr-rida” och göra övningar som hjälper oss att bli duktiga i sadeln. 🐎😊

Det kostar 2200kr som inbetalas på Bg 322-9267, sista anmälningsdag 16 februari, sista betaldag 19 februari. Har ni inte hört från mig senast den 16 februari är ni med på lägret utifall det skulle bli fullt. 😊😊 lägsta kunskapsnivån ryttarmärke 1.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: