Vad händer i höst?

v. 44 31/10- 3/11 ( mån-tors) ridläger.

Kl 9.00-ca 14.00. 2200kr. Ca12 platser beroende på ålder och kunskapsnivå på gruppen, lägsta nivå ryttarmärke 2. Anmäl via mail OCH på lista i stallet, ange önskehäst

Teori, pyssel och ridning.

Dagen börjar med att vi gör iordning stallet och tar in hästarna. Vi fodrar hästarna och medan de äter är det teorilektion för alla. Därefter rider halva gruppen och halva gruppen gör teoretiska uppgifter/pyssel. Medtagen lunch intas och sedan rider andra gruppen och den första har teoriuppgift/pyssel. Vi avslutar dagen med att gå igenom vad vi gjort tillsammans och släpper sedan ut hästarna.4/11 Programridning. Chans att rida upp för ryttarmärke eller rida annat program.

Första start 10.00 220kr

Begränsat antal platser, anmäl på listan i stallet OCH via mail. 1 ryttare/häst (jag förbehåller mig rätten att byta ponny)

Förälders hjälp krävs vid framridningen med tanke på säkerheten. Gör iordning din häst och rid fram enligt anvisning i paddocken (skritta fram runt hagen). Ni delas in i par och du får en starttid när du/ni ska rida fram och vara i ridhuset och rida valt program, du får chans att rida om vissa delar av programmet om du vill. Skritta av och sköta om din häst efteråt.

Jag sitter i ridhuset och bedömer ritter och kan därmed inte övervaka och se till att framridningen sker på ett säkert sätt, detta är därför förälders ansvar. Glöm inte mocka paddocken så inte underlaget blir förstört.

Om godkända poäng och godkänt teoriprov så kan du köpa Elisedahls egna ryttarmärke som nu äntligen har kommit! De kostar 25kr.

5/11 Skötardag Vampyrjakt

v. 48 2/12 Stallskötardag. Vi gör stallet julstädat och julfint. 16-18 (17-19?) Kanske mest för mammor och pappor? Glögg, julfika och umgänge.

v. 50 16/12 Skötardag ”Stora Julbadet”. Julklappsbyte, tomten kommer. 16- ca 18.30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: